Bij het opruimen van een aantal spullen kwam, ik mijn diploma uit 1964 tegen van het Verbond Voor Veilig Verkeer.

Ook het getuigschrift van de Augustinus school  uit 1964, is weer terug gevonden. Toch weer leuk om een aantal dingen terug te hebben.

 

Onderstaande foto's komen uit het familie album

Foto uiterst links: 25e jarig huwelijks feest van de ouders van mijn moeder. Op de voorgrond van links naar rechts: Oma Agie -Tante Mien - Opa - Tante Jannie. Boven van link naar rechts: Tante Riet - Tante Nel - Tante Agnes en mijn moeder Anna (And) Alleen Tante Mien en Tante Agnes zijn nog in leven. 2e foto van links: Gemaakt tijdens het 60e jarig huwelijks feest van mijn schoonouders. 3e foto van links: Mijn overgrootmoeder, op haar 81 jarige leeftijd wilde ze nog een dagje rond toeren in Rotterdam en Scheveningen. Samen met onze zoon en Bea hebben we haar nog een onvergetelijke dag toen kunnen bezorgen. Op de foto uiterst rechts: Sta ik zelf, heerlijk even te poedelen in de badkamer.
Foto links: Onze favoriete vakantie bestemming Benidorm/Spanje.
Wij zeggen dan ook altijd Spanje is ons tweede vaderland                 

Foto rechts: Gerard als presentator op een Sint-Nicolaas feest, voor een toen bekent staand radio station uit Rotterdam.

 

 

Foto links: Bezoek aan Madurodam, foto is gemaakt rond 1975

Foto Midden: Bezoek aan de Spido, met onze kleinzoon Michael.1999

Foto rechts: Gerard achter de bar op de camping 1979

 

 

Op de foto hier links ziet u Alice en Caren de Vries, beter bekend staande onder de naam zangduo Maywood, met in het midden Gerard. Foto is gemaakt bij Alice en Caren thuis, toen ze nog in Bergijk woonde en volop actief waren als zangduo.

Gerard was op uitnodiging bij Alice en Caren thuis voor een interview als presentator,voor een toen bekent staand radio station uit Rotterdam. Maywood had toen net het nummer "Mother, How Are You Today?" uitgebracht.

 

 copyright blijft bij GerardvanDiessen.nl en het is niet toegestaan om materiaal aan derden te verstrekken.